قومي بتقوير الكوسة
وبعدين نقوم بتجهيز الحشوه اللي هي عباره عن
حبه بطاط مقشره و مقطعه مكعبات صغيره جدا حتى نقدر نحشي فيه الكوسه
بصله مقطعه قطع صغيره
3 حبات جزر مقشر و مبشور
1فلفل بارد مقطع ايضا قطع صغيره
4ملاعق زيت
والصوره تحكي
ارفعيهم على النار وحركي فيهم لمده دقيقتان ومن ثم ضيفي اللحم المفروم وحركي كويس وبعدين ضيفي الملح والفلفل والكمون الكركم وقليل من الهيل المطحون وحطي عليهم كوب من الماء وغطي عليهم وخليهم يستوى لحد ماينشف الماء ويكون شكلها هكذا
وبعدين احشي فيها الكوسه واللي يبقى من الخلطه خلي عليها ملعقه من صلصله الطماطم وفصين ثوم وقليل من البسابس الاخضر لو حبيتي وجيبي الكوسه المحشه وخليها في قدر واضيفي عليها باقي الخلطه وغطيها بغطاء اصغر من القدر وغطي القدر وارفعيها على نار هادئه لحد ماتستوي وهذا الشكل النهائي